Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Friesland heeft nu zelf een marktplaats

  • dennis bodrij

    Friesland een marktplaats rijker, wacht op adverteerders uit de regio!

    Wat vinden jullie van de website?, laat het ons weten we zijn benieuwd.

    Op de site mag geadverteerd worden in het fries geen probleem, op de site word ook informatie van elke gemeente weergegeven.

    Verder komen er nog, steden en dorpen, naast de gemeente informatie, die ook voorzien worden van elke stad of dorp de herkennings punten en geschiedenis van elke stad of dorp.

    Mogelijkheden voor bedrijven en particulieren om gratis te adverteren, ook komen er link vakken voor bedrijven die tegen een redelijke vergoeding in hun stad of dorp hun eigen link te laten plaatsen.

    marktplaatsfriesland is op 15-12-09 opgericht omdat wij vinden dat u met vrije meningsuiting uw advertentie in de taal mag adverteren die u wilt.

    Er word uiteraard wel opgelet dat men zich aan de regels houdt, geen rare uitspraken in de teksten we weten allemaal dat mag negens mag, gebeurt dat wel, die worden dan ook direct verwijderd, en geblokkeerd voor lang.

    Wat u ook moet weten is dat marktplaatsfriesland.net een onderdeel is van grotemarktplaats ook van ons, grotemarktplaats is de grootste netwerker van nederland en belgie dus met de reclame zit het wel goed, momenteel is de marktplaatsfriesland aangesloten op de database van grotemarktplaats.nl , dat is tijdelijk, u kunt gewoon uw advertentie plaatsen, alle marktplaatsfriesland domeinen zij door ons geregistreerd.

    Wij hebben een beste markt positie op het internet, de uitbreiding gaat nog veel werk opleveren, maar daar word dagelijks aan gewerkt, het is aan te raden om ook uw advertentie op de bekende marktplaats te plaatsen i.v.m veel bezoekers daar kunnen wij niet onderuit, maar grotemarktplaats wordt echt een strijder en concurent van hun.

    Wij hopen dan ook met onze marktplaatsen meer bekend te krijgen, door altijd gratis te adverteren voor elke categorie vrij te geven, onze inkomsten moeten van bedrijven komen, of website;s die hun banner of link in onze site;s willen tonen.

    Uiteraard worden startpagina's van de regio friesland gratis in onze pagina's geplaatst.

    Voor de rest is iedereen van harte welkom om advertenties te plaatsen op onze marktplaatsen. Voor vragen of info:>>emaila..>> grotemarktplaats@gmail.com

    Vriendelijke groet,

    Beheerder grotemarktplaats

  • Goethals

    Gevraagd winterstalling voor auto 5 maanden voor de winter omgeving Joure 0643587552