Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

Woont u in Friesland en wilt u een scootmobiel huren of kopen?

  • ScootmobielenFriesland.nl

    Scootmobielen in Friesland

    Mobiel blijven, thuis en buiten

    Woont u in Friesland en wilt u een scootmobiel huren of kopen? Compact of comfortabel, voor binnen of buiten, met drie of vier wielen, nieuw of gebruikt? Bij Vitalis vindt u altijd de juiste scootmobiel.

    Gratis thuisdemonstratie

    Twijfelt u welke scootmobiel voor u de beste keuze is? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een uitgebreide demonstratie van een aantal modellen. Ideaal, u ontdekt zo in uw eigen omgeving welk model het beste bij u past. Lees meer »

    Service en onderhoud in Friesland

    Onze scootmobielen zijn gemaakt om probleemloos te functioneren. Voor we ze in onze collectie opnemen worden ze bijvoorbeeld kritisch beoordeeld en getest op hun betrouwbaarheid. Toch kan zich altijd een storing voordoen. En soms is er ook gewoon onderhoud nodig. Ook in Friesland kunt u gebruik maken van onze 24 uurs storingsdienst. Lees meer »

    Geïnteresseerd?

    Vraag dan nu vrijblijvend informatie aan, bel gratis (0512) 58 38 38.

  • Rene

    Bedankt voor de informatie.

    Ik ben op zoek naar een opvouwbare scootmobiel (als op opvouwbare scootmobiel ). Verkopen jullie die ook?

    Alvast bedankt voor uw reactie,

    MVG,

    Rene

  • Fred

    In Friesland is een nieuwe filiaal van http://www.practicomfort.nl geopend, heel breed assortiment en service staat op nummer 1!